Kendetegnes af høj kvalitet, engagement og fin situationsfornemmelse

Det er en god oplevelse at arbejde sammen med Sanne. Siden november 2016 har hun varetaget VIGGA’s bogholderi, og det bliver gjort med høj kvalitet hele vejen igennem. Sannes måde at arbejde på er kendetegnet ved en høj grad af selvstændighed, stort engagement og en insisteren på at komme til bunds i opgaverne. Derudover er Sanne en god kollega, der skaber en god stemning med sin fine situationsfornemmelse, loyalitet og ærlighed. Jeg kan give Sanne mine allervarmeste anbefalinger.

Vigga Svensson

Ejer, VIGGA.us

Jeg føler mig fuldstændig tryg ved at Sanne står for mit bogholderi

Da jeg startede som selvstændig webdesigner i mit firma Rikke Ekelund, glædede jeg mig til at bogføre mit første bilag. Men jeg opdagede hurtigt, at min interesse for regler omkring bogføring og moms kunne ligge på et meget lille sted. Da jeg erkendte dette, besluttede jeg at bede Sanne tage sig af mit bogholderi og momsregnskab. 

Jeg behøver ikke gøre mere end at dele mit OneDrive med bilagene med Sanne, og så tager hun over derfra. Når Sanne har bogført og oprettet momsregnskabet i mit regnskabsprogram Dinero, synes jeg, det er nemt selv at angive moms på Skat.dk og betale.

Jeg føler mig fuldstændig tryg ved, at Sanne står for mit bogholderi. Hun udviser stor faglighed, og jeg føler, at hun kender og forstår alle de relevante regler (som jeg bliver fri for at sætte mig ind i). Og så sætter jeg stor pris på, at Sanne leverer regnskabet i god tid, så jeg ikke stresser over at blive forsinket med mit momsregnskab.

Jeg kan varmt anbefale andre at overlade deres bogholderi til Sanne.

Rikke Ekelund

Ejer, Rikke Ekelund

Både fagligt og menneskeligt er Sanne et stort aktiv

Jeg har arbejdet sammen med Sanne i 16 år hos ServiceGruppen (som nu hedder Neisa). Jeg kender hende som værende selvstændig og som en stor arbejdskapacitet med et højt energiniveau. Hun arbejder struktureret og udviser høj ansvarlighed og engagement i den måde, hun varetager sine arbejdsopgaver på. Samtidig sætter Sanne en ære i at levere et retvisende resultat til tiden og kan fastholde sin koncentration samt bevare overblikket – også i meget travle perioder. Alt dette i kombination med hendes faglige komptencer, sikrer resultater af højeste kvalitet. Igennem alle årene har Sanne vist stor vilje til at påtage sig nye opgaver og er hurtig til at tilegne sig ny viden og færdigheder. Som person er Sanne hjælpsom, imødekommende og bidrager med en positiv indstilling og et godt humør. Hun er yderst vellidt af såvel medarbejdere som ledelse.

Jeg giver derfor Sanne min bedste og varmeste anbefaling.

Mette Bacher

Regnskabschef, Neisa A/S

Firmainfo

Sjelstad

2600 Glostrup

CVR: 36586362

Mobil: 60844504

Email: kontakt@sjelstadregnskab.dk

Om mig

Jeg hedder Sanne Jelstad og er indehaver af virksomheden. Her hos SJELSTAD Regnskab & HR får du glæde af mine mere end 20 års erfaring inden for bogholderi, løn og praktiske / juridiske HR opgaver.

Nogle af mine vigtigste livsværdier er tillid, (ansvars)bevidsthed, glæde og frihed. Disse værdier var medvirkende til mit valg om at starte op selvstændigt i 2015 – og nyder det!

Læs mere her