g Jeg har to ben at gå på, som begge samtidig er solidt plantet i jorden.

Nå, ja både rent fysisk, men også i min virksomhed.

Her hos SJELSTAD Regnskab & HR får du glæde af mine mere end 25 års erfaring inden for bogholderi, løn og praktiske / juridiske HR opgaver. I den anden del af virksomheden SJELSTAD tilbyder jeg kropsterapi, coaching og undervisning i livsdesign, familie- og arbejdsliv, stresshåndtering, mindfulness, kommunikation og mental sundhed.

Nogle af mine vigtigste livsværdier er tillid, (ansvars)bevidsthed, glæde, empati og frihed. Disse værdier var medvirkende til, at jeg valgte at starte op selvstændigt i 2015 – og nyder det!

Det gør mig glad at indgå i tillidsfulde relationer med jer – mine kunder og samarbejdspartnere. Mine kompetencer spænder bredt inden for regnskab, løn, HR og personlig udvikling. Jeg elsker at sætte dem alle i spil og bruge både mine struktur- og talevner, mine kommunikations- og juratalenter samt det at være en god menneskekender og sparringspartner / underviser / coach.

En god balance, fleksibilitet og frihed er vigtigt for, at jeg kan yde mit bedste og tage fuldt ansvar både arbejdsmæssigt for mine kunder, derhjemme og for mig selv. Min selvbestemmelse som selvstændig gør, at jeg endnu bedre mestrer at gå på line uden at falde.

Privat har jeg to teenagere, som jeg bor alene med, men de bor også hos deres far noget af tiden. Det betyder meget for mig ind i mellem at kunne arbejde på skæve tidspunkter, så jeg både kan prioritere og nyde tid med mine børn og samtidig levere et godt stykke arbejde til tiden.

IT Værktøjer

Regnskabssystemer jeg bruger / har brugt:

E-conomics, Uniconta, Dynamics AX Økonomi, Dinero, C5, Stella, Kompas, Albatros

Lønsystemer jeg bruger / har brugt:

Danløn, Zenegy, Dynamics AX Løn (ansvarlig for opsætning og implementering), Multiløn Erhverv, Dataløn

Øvrige systemer

Windows, Officepakken, Outlook, Lotus notes mail og kalender, DSI system, SiteCore, Sharepoint, Enalyzer. WordPress, Mailchimp, Danske Business Online, Unitel, Sydbank Onlinebanking, virk.dk, skat.dk.

 

Erfaring

Opgaver og ansættelsessteder

Klik på Erfaring

Uddannelse/kurser
Årstal
Art
Sted
2015

Akademimerkonom Organisation og arbejdspsykologi

(Giver viden til at arbejde med kultur, organisering, motivation og trivsel i virksomheder)

Køge Handelsskole
2015 Specialemodul i familie- og ungecoaching Mindjuice
2014-2015 ICF Certificeret Coachinguddannelse Mindjuice
2014 Kursus i Energy Management Partnershipforgoods
2014 Kursus i Konstruktiv Kommunikation med DISC Apostrof v. Karina Dröscher Hansen
2012 Mindfulnessinstruktør At Work Skolen
2012 Mindfulness, Mind Efficiency Training Charlotte Mandrup
2010-2011 Certified NLP Practitioner – Personal Leadership Program I Acuity World
2010 Akademimerkonom Kommunikation i Praksis Acuity World
2002-2003 Akademimerkonomuddannelse i HR
(Linjefag i personaleadministration, personalejura og udvikling)
Roskilde Handelsskole
1996-1999

Merkonomuddannelse, linjen Økonomistyring

(Linjefag inden for analyse og finansiering, økonomistyring samt eksternt regnskab herunder årsregnskabsloven)

CPH West
1990-1993 HHX, Handelsgymnasiet Vestegnens Handelsskole
Personlige kompetencer

Som person er jeg et udadvendt og handlekraftigt menneske med sans for at omgås andre mennesker.

Af tidligere chefer betegnes jeg som en positiv, fokuseret og lærenem medarbejder, der både kan fungere i samarbejde med andre og med selvstændige opgaver. Jeg har øje for detaljen, arbejder struktureret og kan bevare overblikket i pressede situationer. Af mine venner og kolleger betragtes jeg, som en person der er god til at lytte og en som de har lyst til at betro sig til, men også som en person der kan give sin mening til kende.

Jeg har tillid til og respekt for mine medmennesker og lægger stor vægt på dialog. Kan også være bestemt og sætte grænser og foretrækker at kommunikere assertivt.

Ansvarlighed er en markant egenskab hos mig. Du kan regne med, at jeg følger en opgave til dørs, indberetter moms og udbetaler løn til tiden, hvis jeg har fået bilag til aftalt tid.

Firmainfo

Sjelstad

2640 Hedehusene

CVR: 36586362

Mobil: 60844504

Email: kontakt@sjelstadregnskab.dk

 

Om mig

Jeg hedder Sanne Jelstad og er indehaver af virksomheden. Her hos SJELSTAD Regnskab & HR får du glæde af mine mere end 25 års erfaring inden for bogholderi, løn og praktiske / juridiske HR opgaver.

Nogle af mine vigtigste livsværdier er tillid, (ansvars)bevidsthed, glæde, empati og frihed. Disse værdier var medvirkende til mit valg om at starte op selvstændigt i 2015 – og nyder det!

Læs mere her